MyStake afholder turneringer

100% match bonus baseret på første indbetaling på £ / $ / € 20 +. Yderligere bonusser.

*Kun nye brugere

Kun nye spillere. 

Deltag i turneringer, konkurrer med andre spillere, vind gratis spins, gratis væddemål og rigtige penge. Hold dig opdateret med de nyeste turneringer og modtag belønninger.

Hvordan deltager man?

For at deltage i en turnering skal du foretage indsatser på de spil, der er nævnt på turneringssiden. For hver indsats er $1 = 1 point. Du bør komme til leaderboardet, som består af spillere med de højeste point. Hvis du i slutningen af ​​turneringen bliver på ranglisten, vil du modtage generøse belønninger. Belønninger og spilkrav kan variere fra turnering til turnering, men hovedideen forbliver den samme: spillere konkurrerer med hinanden, og den højere placerede spiller vil få større belønninger.

Afhængigt af turneringen kan du modtage point ved at satse på enten minispil, sportsbook, slots eller live casino. Det nøjagtige spilkrav vil blive inkluderet i beskrivelsen af ​​turneringen.

Belønninger

I hver turnering kan belønningstypen variere mellem rigtige penge, gratis væddemål og gratis spins.

  • Rigtige penge: Præmiebeløbet, som du kan modtage ved at blive på ranglisten i turneringen. Denne bonus har ingen omsætningskrav, så du kan frit bruge den, som du ønsker.
  • Bonus penge: Bonuspengebeløbet afhænger også af placeringen på leaderboardet, men du skal satse det fra 1 til 5 gange (afhængigt af turneringen) for at trække det tilbage. Bonuspengene kan også have spilbegrænsninger, som du kan tjekke på din bonusside (Profil > Mine gaver > Bonus).
  • Gratis væddemål: Hvis du modtager gratis væddemål, kan du bruge dem på dedikerede spil eller sportsbooks. For at finde ud af, hvilke spil der er inkluderet i dit gratis væddemål, skal du gå til Profil > Mine gaver og klikke på knappen "Spilliste" ved siden af ​​kampagnen.

Gratis væddemål kan ikke bruges, mens du har en aktiv bonus. Gratis-væddemålet skal placeres på en ekspresbillet med 3 positioner, hvor hver position skal have odds lig med eller over 1.3x.

Tjek vores turneringsside nu!

  • Gratis Spins: I turneringerne kan du modtage gratis spins, hvis du kommer på ranglisten. De vil blive tilføjet til din konto, så snart turneringen er slut. Gratis spins er kun tilgængelige på nogle af spillene, og du kan tjekke spillisten fra Profil > Mine gaver > Gratis spins > "Spilliste". For at bruge dem skal du gå til spilleautomatsiden, og den bliver automatisk startet. Efter at gratis spins er brugt, tilføjes gevinstbeløbet som rigtige penge uden omsætningskrav.

Vigtigt! Væddemål lavet med bonusbeløb vil give dig halverede point ($1 bonus = 0.5 point)