Vilkår og Betingelser

Vilkår og BetingelserVelkommen til Stake Sites. Disse vilkår og betingelser regulerer din brug af vores hjemmeside, og ved at gå ind på vores hjemmeside accepterer du at overholde dem. Læs venligst disse vilkår omhyggeligt, før du bruger vores hjemmeside.

Intellectual Property

Alt indhold på denne hjemmeside, inklusive men ikke begrænset til grafik, tekst, logoer, billeder og software, er Stake Sites ejendom og er beskyttet af internationale love om ophavsret. Du må ikke reproducere, distribuere eller ændre noget indhold fra denne hjemmeside uden vores forudgående skriftlige samtykke. Vi beholder alle rettigheder til materialerne på vores hjemmeside, og du accepterer ikke at bruge eller udnytte dem på nogen måde, der kan være skadelig for os eller vores forretning.

Brugeradfærd

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du ikke at deltage i nogen af ​​følgende aktiviteter:

  • Udsendelse af indhold, der er ulovligt, obskønt eller ærekrænkende
  • Hacking eller forsøg på at hacke vores hjemmeside
  • Efterligning af en anden bruger eller enhed
  • Overtræder nogen love eller regler

Vi forbeholder os retten til at afslutte din adgang til vores hjemmeside, hvis du overtræder disse vilkår og betingelser. Vi forbeholder os også retten til at tage retslige skridt mod dig, hvis du deltager i adfærd, der skader vores forretning eller omdømme.

Privatlivspolitik

Hos Stake Sites er vi forpligtet til at beskytte dit privatliv. Vi vil kun indsamle, bruge og videregive dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du at være bundet af vores privatlivspolitik.

Garantifraskrivelse

Stake Sites leverer vores hjemmeside på "som den er" og "som tilgængelig". Vi garanterer ikke, at vores hjemmeside vil være uafbrudt, fejlfri eller fri for virus. Vi fraskriver os alle garantier, udtrykkelige eller underforståede, inklusive men ikke begrænset til garantier for salgbarhed og egnethed til et bestemt formål. Vi giver ingen erklæringer eller garantier om nøjagtigheden, fuldstændigheden eller pålideligheden af ​​indholdet på vores hjemmeside eller de resultater, der kan opnås ved at bruge vores hjemmeside.

Ansvarsbegrænsning

Stake Sites er ikke ansvarlige for nogen direkte, indirekte, tilfældige, specielle eller følgeskader, der opstår som følge af eller i forbindelse med din brug af vores hjemmeside. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, erstatning for tab af fortjeneste, data eller andre immaterielle tab. Du accepterer at holde os skadesløs for ethvert krav, skader eller udgifter, der opstår som følge af din brug af vores hjemmeside eller dit brud på disse vilkår og betingelser.

Ændringer af vilkår og betingelser

Vi forbeholder os retten til at opdatere disse vilkår og betingelser til enhver tid uden varsel. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du at være bundet af den aktuelle version af vores vilkår og betingelser. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i disse vilkår og betingelser, giver vi dig besked ved at offentliggøre en meddelelse på vores hjemmeside eller ved at sende dig en e-mail.

Gældende lov

Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovene i USA. Eventuelle tvister, der opstår som følge af eller i forbindelse med disse vilkår og betingelser, skal løses ved bindende voldgift i overensstemmelse med reglerne for American Arbitration Association.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores vilkår og betingelser, bedes du kontakte os på [email protected]. Vi vil gøre vores bedste for at besvare din forespørgsel inden for en rimelig tid.